Επίτευξη Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM στο ΠΜΣ Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες

Τον Ιανουάριο του 2010 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών απέσπασε την Πιστοποίηση Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία, “Committed to Excellence in Europe” του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence, με την πολύτιμη υποστήριξη και εξειδικευμένη καθοδήγηση του Κέντρου Αειφορίας (CSE) και συγκεκριμένα των κ.κ. Ν.Αυλώνα και Ν.Καραγεωργιάδη.

Με βάση τα αυστηρά κριτήρια του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Αριστείας, η απονομή του εν λόγω διεθνούς πιστοποιητικού επιβεβαιώνει με αντικειμενικό τρόπο τον προσανατολισμό των εμπλεκομένων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην παροχή άριστων υπηρεσιών μεταπτυχιακής εκπαίδευσης γύρω από την επιστήμη του Μάρκετινγκ και τη διάχυση των σχετικών ωφελειών στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.
Η απονομή του τίτλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών και το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ο Διευθυντής του Προγράμματος και Πρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κος Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης.

 

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!