Σειρά «Μαθαίνω από τις εικόνες»

Οι εκδόσεις Σταμούλη παρουσιάζουν τη νέα βελτιωμένη έκδοση της κλασσικής πλέον σειράς για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας «Μαθαίνω από τις εικόνες». Η σειρά αποτελείται από τρία βιβλία που εισάγουν το παιδί στην Καινή Διαθήκη.

Τα κείμενα είναι σύντομα και περιεκτικά, στηρίζονται δε εξ ολοκλήρου στην ορθόδοξη παράδοση. Πηγές τους είναι το Ιερό Ευαγγέλιο, τα πατερικά κείμενα και η ορθόδοξη υμνογραφία.

Η εικονογράφηση προέρχεται από τις τοιχογραφίες της Ιεράς Μονής Διονυσίου, οι οποίες έχουν υποστεί την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία ώστε να γίνουν προσιτές στα παιδιά.

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με βελτιωμένο εξώφυλλο και εντυπωσιακή απόδοση των χρωμάτων.

Παράλληλα, οι εκδόσεις Σταμούλη παρουσιάζουν την αγγλική έκδοση και των τριών βιβλίων, ενώ σε συνεργασία με την Ιερά Μονή Σρετένσκυ Μόσχας κυκλοφορεί και η ρωσική έκδοση.

Οι συγγραφείς Μαρίνα Παλιάκη – Μπόκια και Ελπίδα Παλιάκη – Ιεραπετρίτη είναι εκπαιδευτικοί, κατηχητές και μητέρες έξι παιδιών. Τα βιβλία αυτά συσσωματώνουν το απόσταγμα της εμπειρίας τους και της αγαπητικής ενασχόλησής τους με τα παιδιά και έχουν αγαπηθεί από τους ορθοδόξους σε όλο τον κόσμο.

Βεβαίως εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα αγγλικά και το βιβλίο «Η γέννηση του Χριστού».

Περισσότερα: www.stamoulis.gr/paidika.aspx

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!