Με τη Μαρίζα τραγουδώ, Ελληνικά μαθαίνω

(με συνοδευτικό CD)

Συγγραφέας: Μαρίζα Κωχ – Εικονογράφηση: Αύρα Οικονομάκου

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σταμούλη ένα εξαιρετικό βιβλίο και Cd με τίτλο: «Με τη Μαρίζα τραγουδώ, Ελληνικά μαθαίνω».

Η Μαρίζα Κωχ μάς παρουσιάζει ένα πρωτότυπο έργο με γλωσσικά παιχνιδοτράγουδα που της ενέπνευσαν οι μικροί της φίλοι. Πρόκειται για μια απολαυστική μαθησιακή προσέγγιση της Ελληνικής γλώσσας, «μετά μουσικής», με θαυμαστή καλλιτεχνική πληρότητα. Το βιβλίο συνοδεύει ψηφιακός δίσκος που περιέχει 11 παιδικά τραγούδια, σε στίχους και μουσική της Μαρίζας Κωχ, άκρως διασκεδαστικά για μικρούς και μεγάλους. Αποτελείται από τρία μέρη: Στο πρώτο μέρος τα τραγούδια ερμηνεύει η ίδια. Τη συνοδεύουν οι σολίστες: Κώστας Λώλος, βιολί, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, κιθάρα-μαντολίνο, και στον αυτοσχεδιασμό στο μπουζούκι, ο Μιχάλης Νικόπουλος.

Το δεύτερο μέρος είναι ορχηστρικό και προτείνεται για καραόκε. Στο τρίτο μέρος απαγγέλει η Μαρίζα Κωχ τους στίχους των τραγουδιών, με μουσική υπόκρουση.

 
Το βιβλίο προλογίζουν Έλληνες και ξένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και απευθύνεται στα ελληνόπουλα, αλλά και στα παιδιά των διαπολιτισμικών σχολείων της χώρας μας. Οι νηπιαγωγοί, επίσης, θα βρουν πολύτιμο υλικό για το μάθημα της μουσικοκινητικής αγωγής. Τέλος, οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν με τον ευχάριστο αυτό τρόπο τα παιδιά τους να αγαπήσουν την ελληνική γραμματική.

Η έκδοση διανθίζεται από τη γεμάτη φαντασία και εκφραστικότητα εικονογράφηση της Αύρας Οικονομάκου.

Περισσότερα: www.stamoulis.gr/paidika

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!