4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Οι εκδόσεις Σταμούλη σας προσκαλούν στο περίπτερο 112 της 4η έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου που θα γίνει στην HELEXPO PALACE (Λ.Κηφισίας 39, στο MAΡΟΥΣΙ) από τις 28-31 Ιανουαρίου 2011.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους συγγραφείς και τους εικονογράφους μας και να συμμετάσχουν σε πανέμορφες εκδηλώσεις με την παρουσία τους.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 30 Ιανουαρίου, 7 μ.μ.
Με τη Μαρίζα τραγουδώ, ελληνικά μαθαίνω
Η Μαρίζα Κωχ και η συντροφιά της σας προσκαλούν σε μια απολαυστική γιορτή με παιχνιδοτράγουδα που της ενέπνευσαν οι μικροί της φίλοι. Μια εκδήλωση που θα ενθουσιάσει γονείς και παιδιά.
Και άλλες ωραίες εκδηλώσεις στο περίπτερό μας:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου
11.00 π.μ. : Μουτότο, μια μικρή αφρικάνικη ιστορία
Η συγγραφέας Σοφία Χατζή θα παρουσιάσει στα παιδιά την συγκινητική ιστορία, ενός παιδιού από την Αφρική που δεν είχε όνομα.
12.30 μ.μ. : Το μυστικό των χαμένων κοχυλιών
Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Σουζάνα Λουκά θα παρουσιάσει σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς το νέο της βιβλίο που συνοδεύεται από χειροτεχνίες και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
5.00 μ.μ. : Μαρία, η μητέρα του Θεού
Η Συγγραφέας Αθηνά Ντάσιου θα παρουσιάσει το ομώνυμο βιβλίο που αποτελεί από τις ποιοτικότερες παιδικές εκδόσεις της χρονιάς.
6 μ.μ.: Μανούλα, πόσο μ’ αγαπάς; 
Η συγγραφέας και εικονογράφος Πολυξένη Βάκου μυεί τα παιδιά στην πανέμορφη τέχνη του κολλάζ μέσα σε μια ατμόσφαιρα παιχνιδιού και ζεστασιάς με αφορμή το νέο της βιβλίο.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου
12.30 μ.μ. : Μελίτσα, η μικρή Ελίτσα
Οι εκδόσεις Σταμούλη γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια μαζί με τα παιδιά και την πανέμορφη Μελίτσα.
Τις δραστηριότητες συντονίζει η εικονογράφος Αγγελική Δελεχά.

Πώς να φτάσετε στη Ηelexpo
Mε το μετρό: (Δουκίσης Πλακεντίας) και στη συνέχεια με τα ειδικά λεωφορεία της έκθεσης που κάνουν δρομολόγια κάθε 15 λεπτά από τις 9 ως τις 20.00.
Με το τρένο: Σταθμός Νερατζιώτισα και μετεπιβίβαση στο Ε14 (καθημερινά ως τις 17.00).
Με το λεωφορείο: 550 Π. Φάληρο – Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος – Κηφισιά – Ν. Ερυθραία, Β7 Κάνιγγος – Κηφισιά – Ν. Κηφισιά, Ε14 Σύνταγμα – Ο.Α.Κ.Α. – Υπουργείο Παιδείας (ισχύει τις καθημερινές έως τις 17:00), Χ14 Σύνταγμα – Κηφισιά (σαββατοκύριακο), 10 Φιλοθέη – Μαρούσι (Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου) Στάση: Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO (κάθοδος Κηφισίας), Ολυμπιακό Στάδιο (άνοδος Κηφισίας, υπόγεια διάβαση).
Parking δωρεάν στο Carrefour.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!