Εταιρική Εικόνα

Συγγραφέας: Γιώργος Παπατριανταφύλλου

Εάν κάποιος ρωτήσει τον οποιονδήποτε από μας τι είναι Σεβασμός, Αξιοπιστία, Ειλικρίνεια, Συνέπεια, Ηθική, Εντιμότητα, Ενδιαφέρον για την Κοινωνία, Προστασία της Ανθρώπινης Προσωπικότητας, Ανθρωπισμός, Πελατοκεντρική Στρατηγική, ασφαλώς θα του απαντήσει ότι γνωρίζει όλες αυτές τις έννοιες.
Πόσοι, όμως, στην ουσία κατανοούν τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν στην επιβίωση μιας επιχείρησης, ενός κόμματος, ενός πολιτικού, μιας χώρας; Πόσοι γνωρίζουν ότι ακριβώς αυτές οι έννοιες είναι τα δομικά συστατικά μιας αξιακής βάσης, δηλαδή του συστήματος αξιών στο οποίο «οικοδομείται» μια επιχείρηση, ένα κόμμα ή μια χώρα; Πόσοι γνωρίζουν ότι η αξιακή βάση είναι ο οδηγός, κι όχι ένα πρόσθετο στοιχείο; Ότι βρίσκεται στην καρδιά της κάθε επιχείρησης; Ότι δεν διαφημίζεται, αλλά διαπιστώνεται από την κοινωνία;
Το βιβλίο «Εταιρική Εικόνα», που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης, δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, αλλά και σε πολλά άλλα με απλό και κατανοητό τρόπο, και παραδείγματα από την καθημερινή ζωή. Περιγράφει εικόνες της καθημερινότητας και εξηγεί τι συναισθήματα εκπέμπει μια σωστά διοργανωμένη εταιρική εκδήλωση, ένας κατσουφιασμένος υπάλληλος υποδοχής, ένας κακοντυμένος πωλητής, ένας άβουλος διευθυντής, ένας αποφασιστικός ηγέτης, ένας ευχάριστος σύμβουλος δημοσίων σχέσεων.
Περισσότερα εδώ
Από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης κυκλοφορεί και το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα με τίτλο «Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων».

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!