Διαγωνισμός ζωγραφικής και κολάζ για τα παιδιά

Με την ευγενική χορηγία της LEGO® , The LEGO Group
 

LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group.
©2011 The LEGO Group.

«Αγαπημένη μου άνοιξη»
Διαγωνισμός ζωγραφικής και κολάζ για τα παιδιά

Παιδιά,

Οι εκδόσεις Σταμούλη σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό παιδικής καλλιτεχνικής έκφρασης με έργα ζωγραφικής, σκίτσου  και κολάζ και να κερδίσετε πλούσια δώρα από τη LEGO. Τα έργα πρέπει να είναι εμπνευσμένα από την άνοιξη. Μερικές ιδέες: Παιδιά που πετούν χαρταετό, θέματα από την Μεγάλη Βδομάδα ή από την Πρωτομαγιά και ακόμη σκηνές από το σχολείο, την εκδρομή, την οικογένεια, τα αθλήματα, τις χειροτεχνίες, την παρέα με τους φίλους ή τις φίλες, τα ζώα μας και ότι άλλο σας αρέσει.

Αν είσθε 7-12 ετών και σας αρέσει να σχεδιάζετε, να κολλάτε και να χρωματίζετε μη χάνετε χρόνο,  πάρτε αμέσως χαρτί, μολύβι, μπογιές και την κόλλα σας και φτιάξτε ένα ωραίο έργο που θα το χαρούμε όλοι.
Βγάλτε το έργο σας  μια έγχρωμη φωτοτυπία  και στείλτε το μας ταχυδρομικά στη διεύθυνση «Εκδόσεις Σταμούλη- Για τον διαγωνισμο παιδικής έκφρασης, Αβέρωφ 2, 104 33 Αθήνα». Η αποστολή του σημαίνει αυτόματα ότι οι γονείς σας δέχονται να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, καθώς επίσης και ότι αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού (διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο τέλος της σελίδας).

Ημερομηνία
Ο διαγωνισμός λήγει στις 6 Μαΐου 2011 (Με σφραγίδα ταχυδρομείου).

Κατηγορίες βραβείων – Τρόπος αξιολόγησης
Η επιτροπή θα χωρίσει τα έργα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες:
 1. Παιδιά  7 ετών.
 2. Παιδιά από 8 έως 9 ετών.
 3. Παιδιά από 10 έως 12 ετών.
   

Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα απονεμηθούν τρία βραβεία:

 1. Βραβείο καλύτερου σκίτσου.
 2. Βραβείο καλύτερης ζωγραφιάς με χρώμα.
 3. Βραβείο καλύτερου κολλάζ.

Θα αναδειχθούν λοιπόν 3 νικητές από κάθε κατηγορία, συνολικά δηλαδή 9 νικητές.

Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να φέρουν ή να στείλουν στις εκδόσεις Σταμούλη τα πρωτότυπα έργα, τα οποία θα σκαναριστούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

 • Τα έργα θα κριθούν πλέον από το κοινό, το οποίο θα ψηφίσει το καλύτερο. Από τη βαθμολογία του κοινού και τη βαθμολογία της επιτροπής αξιολόγησης, θα προκύψουν οι 3 τελικοί νικητές οι οποίοι θα λάβουν τα υπέροχα δώρα της LEGO.
 • Οι υπόλοιποι 6 νικητές θα λάβουν  ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Σταμούλη καθώς επίσης και εκπτωτικό κουπόνι  για αγορές από τις εκδόσεις μας.  Συγκεκριμένα, 30% έκπτωση για τα βιβλία των εκδόσεων μας προ διετίας, 10% για τα βιβλία της διετίας και 10% για βιβλία τρίτων εκδοτών 
 • Αξίζει να σημειωθεί οτι τα σχολεία των 3 νικητών θα λάβουν από 3 βιβλία των εκδόσεων Σταμούλη καθώς επίσης και εκπτωτικά κουπόνια για αγορές από τις εκδόσεις μας: Συγκεκριμένα, 20% έκπτωση για τα βιβλία των εκδόσεων μας προ διετίας, 10% για τα βιβλία της διετίας και 10% για βιβλία τρίτων εκδοτών 
   

Τι να γράψετε πίσω από το έργο σας
Είναι  απαραίτητο να γράψετε πίσω από το έργο σας το ονομαετπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας, την διεύθυνσή σας, το email σας και την ηλικία σας.

Λίγα λόγια για τα δώρα

Ο πρώτος νικητής κερδίζει το μεσαιωνικό χωριό της LEGO αξίας 190€

Ο δεύτερος νικητής κερδίζει το διαστημικό λεωφορείο της LEGO αξίας 130€

Ο τρίτος νικητής κερδίζει ένα υπέροχο τρένο της LEGOαξίας 80€.

Όροι συμμετοχής

 • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 7-12 ετών (Β’ τάξη δημοτικού έως και Α΄ τάξη Γυμνασίου).
 • Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνον ατομικό έργο.
 • Τα έργα ζωγραφικής θα πρέπει να είναι σε χαρτί  διάστασης Α4 (21Χ29 εκατοστά). 
 • Για τα κολλάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν χαρτιά, ύφασμα, άμμος, φύλλα, ξυλάκια, σπόρους.
 • Οι ζωγραφιές  πρέπει να είναι πρωτότυπες και να προέρχονται αποκλειστικά από το συμμετέχοντα στο διαγωνισμό χωρίς τη συνδρομή άλλων ατόμων (συγγενικών ή μη) καθώς επίσης χωρίς τη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε εξωτερικής πηγής (π.χ βιβλία, internet, εφημερίδες, περιοδικά κ.λ.π).
 • Οι ζωγραφιές θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού και να μην έχουν εκδοθεί/δημοσιευτεί στο παρελθόν.
 • Oι Εκδόσεις Σταμούλη έχουν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν δωρεάν στην ιστοσελίδα τους οποιοδήποτε έργο για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν.
 • Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις Σταμούλη και στη LEGO καθώς επίσης και οι συγγενείς πρώτου βαθμού.
 • Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας οι Εκδόσεις Σταμούλη διατηρούν το δικαίωμα της ελεύθερης ανάκλησης, ματαίωσης ή αναβολής της διενέργειας του διαγωνισμού, καθώς και το δικαίωμα να μην ανακηρύξουν νικητή και να μη δώσουν βραβεία.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Οι Εκδόσεις Σταμούλη διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους παραπάνω όρους, εφόσον κριθεί απαραίτητο, χωρίς προειδοποίηση.

www.stamoulis.gr

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!