Ταξιδέψτε δωρεάν στους Αγίους Τόπους!

Μεγάλος Διαγωνισμός 30 χρόνια Εκδόσεις Σταμούλη.

Θα θέλατε να περιηγηθείτε σε μέρη ξεχωριστής ομορφιάς και πνευματικότητας; Θα θέλατε να ζήσετε την αξέχαστη εμπειρία να πατήσετε σε τόπους όπου πάτησε ο Χριστός;

Οι εκδόσεις Σταμούλη με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων τους σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε στην Άγια Γη, προσφέροντας δωρεάν ένα προσκυνηματικό ταξίδι 11 ημερών για 2 άτομα συνολικής αξίας 2.400€. Μια ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Choriv travel. 
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 08/03/2011 μέχρι 15/05/2011. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία των Εκδόσεων Σταμούλη στις 19/05/2011.
Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα, το επώνυμο και το e-mail σας στην φόρμα εγγραφής. Επίσης θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τσεκάρει το τετραγωνάκι «για τη συμμετοχή στην κλήρωση του ταξιδιού στους Αγίους Τόπους». Για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ.
Εάν τώρα κατά τη διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός αγοράσετε βιβλία των εκδόσεων μας (Αθ. Σταμούλης, Άθως, Άθως Παιδικά, Φανάριον) από το www.stamoulis.gr συνολικής αξίας από 12€ και πάνω, τότε κερδίζετε έναν επιπλέον κλήρο στην κληρωτίδα! Θα έχετε έτσι περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε αυτό το μοναδικό ταξίδι.
Τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Απλά να τοποθετήσετε στο καλάθι των αγορών σας, στο πεδίο κωδικός Bonus, τoν κωδικό JER286 και να πατήσετε το κουμπί «ν». Έπειτα συνεχίζετε κανονικά τα υπόλοιπα βήματα της παραγγελίας σας.
Για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προυποθέσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για το ταξίδι
11ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ (22/07/2011-01/08/2011
1η ημ.22/07/2011 Παρασκευή: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Συνάντηση στο Αεροδρόμιο Μακεδονία στις 22:00.  Με πτήση της Aegean Air άφιξη μέσω Αθηνών στο Τελ Αβίβ ξημερώματα Σαββάτου (στις 23/07/2011).

2η ημ.23/07/2011 Σάββατο: ΛΥΔΑ-ΟΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ
Επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη Λύδα όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Γεωργίου. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στο Όρος των Ελαιών απ’ όπου ανελήφθη ο Κύριος και στη Μικρή Γαλιλαία. Προσκύνημα στην Γεθσημανή στον Τάφο της Παναγίας και τέλος προσκύνημα στον Βράχο της Αγωνίας. Στις 12.00 η ώρα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

3η ημ.24/07/2011 Κυριακή: ΣΙΩΝ – ΕΝΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ
Μετά το πρωινό προσκύνημα στη Σιών, στο υπερώο και στο σπίτι του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Στη συνέχεια εκκίνηση για προσκυνήματα εντός της Αγίας Πόλεως. Στο Ναό της Αναστάσεως (Πανάγιο Τάφο, Φρικτό Γολγοθά, παρεκκλήσι του Αδάμ, Αποκαθήλωση, Εύρεση Τιμίου Σταυρού). Βαδίζοντας την οδό του Μαρτυρίου προσκυνούμε στο Πραιτώριο (φυλακή Χριστού), λιθόστρωτο, φυλακή Απ. Πέτρου, στο σπίτι των Αγ. Ιωακείμ και Άννης.

4η ημ.25/07/2011 Δευτέρα: ΘΑΒΩΡ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ –ΝΑΖΑΡΕΤ – ΚΑΝΑ
Αναχώρηση για το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Συνεχίζουμε για τη Ναζαρέτ (προσκύνημα στον τόπο του Ευαγγελισμού ), την Κανά (πρώτο θαύμα του Κυρίου μας) και γύρος της Τιβεριάδας όπου βρίσκεται το Όρος των Μακαρισμών, Καπερναούμ. Τέλος στον Ιορδάνη ποταμό αγιασμός των υδάτων. Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ.

5η ημ.26/07/2011 Τρίτη: ΒΗΘΛΕΕΜ – ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ – ΚΑΤΑΜΟΝΑΣ
Αναχώρηση το πρωί για τη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως, το χωριό των ποιμένων και την Μονή του Αγ. Θεοδοσίου. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή του  Αγ. Σάββα. Επιστρέφοντας στην Ιερουσαλήμ προσκύνημα στην Ορεινή εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου, στην Μονή του Τιμίου Σταυρού και τέλος στο Καταμόνας στη Μονή του Αγ. Συμεών Θεοδόχου.
6η ημ.27/07/2011 Τετάρτη: ΙΕΡΙΧΩ- ΒΗΘΑΝΙΑ

Σήμερα θα επισκεφθούμε στην έρημο της Ιουδαίας, το Σαραντάριο Όρος και τις Μονές του προφήτου Ελισσαίου και  Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφθούμε τη Μονή της Αγ. Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία.

7η ημ.28/07/2011 Πέμπτη: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΣΙΝΑ
Αναχώρηση για τη χερσόνησο του Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης μέσω Νεκράς Θάλασσας. Διέλευση των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου. Άφιξη στο Μοναστήρι, τακτοποίηση στους ξενώνες και διανυκτέρευση. Τα μεσάνυχτα ανάβαση στην Αγία Κορυφή (Χωρήβ) για όσους το επιθυμούν.
8η  ημ.29/07/2011 Παρασκευή: ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ 
Θεία λειτουργία στο καθολικό της Μονής για όσους θα παραμείνουν στην Μονή. Προσκύνηση των λειψάνων της Αγίας Αικατερίνη, ξενάγηση εντός και πέριξ της Μονής.
                                                                                                  
9η  ημ.30/07/2011 Σάββατο: ΣΙΝΑ-ΤΑΜΠΑ-ΝΕΚΡΑ  ΘΑΛΑΣΣΑ
Θεία λειτουργία στο καθολικό της Μονής και αναχώρηση για τα σύνορα Αιγύπτου – Ισραήλ. Καθοδόν στάση στη Νεκρά θάλασσα. Άφιξη στην Ιερουσαλήμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
                                                                                                   
10η  ημ.31/07/2011 Κυριακή: ΦΡΕΑΡ  ΙΑΚΩΒ
Αναχώρηση για προσκύνημα στο φρέαρ του Ιακώβ, όπου μαρτύρησε  το 1979 ο πατήρ  Φιλούμενος. Σήμερα στον Ιερό Ναό φυλάσσετε το σκήνωμα του. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για ατομικά προσκυνήματα.
                                                                                                   
11η  ημ.01/08/2011 Δευτέρα: ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   
Αναχώρηση με πτήση της Aegean Air τα ξημερώματα για Αθήνα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη  το μεσημέρι.  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια  Θεσσαλονίκη –Αθήνα -Τελ-Αβίβ – Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
  • Φόρους  αεροδρομίων (Ελλάδος – Ισραήλ).
  • Φόρους συνόρων (Ισραήλ – Αιγύπτου – Ισραήλ).
  • Το φόρο εισόδου στο Σινά.
  • Τις  μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονα, κλιματιζόμενα, τοπικά λεωφορεία.
  • Τις επτά (7) διανυκτερεύσεις  στην Ιερουσαλήμ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό και ένα γεύμα
  • Τις δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ι. Μονή του Σινά στους ξενώνες με πρωινό και ένα γεύμα
  • Την ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.
  • Τα μικρά λεωφορεία για τον Αγ. Σάββα.
  • Φιλοδωρήματα οδηγών και σερβιτόρων.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Συνοδό – ξεναγό – αρχηγό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ό, τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ.

         
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
• Τα προγράμματα  έχουν καταρτισθεί με βάση  τις ισχύουσες τιμές και δρομολόγια στις (01/02/2011). 
• Σε  περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα υπάρξει ανάλογη αναπροσαρμογή.
• Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιείται κατά την κρίση του αρχηγού όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
• Σε περίπτωση που για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας δεν μας επιτραπεί η είσοδος σε κάποια από τα προσκυνήματα (π.χ. στη Βηθλεέμ, Ιεριχώ) το γραφείο μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.
• Σας συνιστούμε να  ε ν ε ρ γ ή σ τ ε   ε γ κ α ί ρ ως   για την έκδοση των διαβατηρίων σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέρουσες προσκυνηματικές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό επικοινωνήστε με το Choriv travel.

Χωρήβ Travel
Παπαδοπούλου 19
Τ.Κ. 552 36 Πανόραμμα – Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 345 330  +30 2310 345 331  +30 2310 342 240
Fax: +30 2310 344 014
Κιν:  +30 6944 577 885
Κιν:  +30 6948 261 557
Ηλ.ταχυδρομείο: choriv@otenet.gr

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!