Χλοοτάπητες. Σύγχρονο εγχειρίδιο για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη

Ο συγγραφέας Γιάννης Σπαντιδάκης καταθέτει το απόσταγμα από την τεσσαρακονταετή του εμπειρία και μας παρουσιάζει ένα πλήρες βοήθημα που καλύπτει τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και του ερασιτέχνη.

Στο βιβλίο αναλύεται διεξοδικά το θέμα των χλοοταπήτων και δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την επιλογή, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την άρδευση, τη βελτίωση και την προστασία τους από εχθρούς και ασθένειες. Η χρήση πλούσιου φωτογραφικού υλικού, επεξηγηματικών σκίτσων και πινάκων διασφαλίζει την καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Ειδική μέριμνα έχει δοθεί ώστε το βιβλίο να είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα νέα κλιματικά δεδομένα (π.χ περιορισμός των υδατικών αποθεμάτων) προκειμένου να βοηθήσει στην κατανόηση της σωστής χρήσης και στην σωστή επιλογή του χλοοτάπητα που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση.

Το παρόν βιβλίο είναι η δεύτερη, ανανεωμένη έκδοση του παλαιότερου «Γράστις» και αποτελεί το πιο σύγχρονο εγχειρίδιο για το θέμα του χλοοτάπητα.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.stamoulis.gr

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!