Μέγας Κωνσταντίνος : Κατηγορίες και αλήθεια.

ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μια μοναδική στο είδος της επιστημονική μελέτη, γραμμένη με τρόπο πού θυμίζει έντονα ιστορικό μυθιστόρημα, με τη διαφορά ότι όλα τα γεγονότα και τα πρόσωπα είναι αληθινά. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στον αναγνώστη του έναν ολόκληρο κόσμο, κάνοντάς τον να ξεχνά εντελώς ότι στα χέρια του κρατά ένα ιστορικό πόνημα.

Για την πλήρη ιστορική τεκμηρίωση του έργου παρατίθενται παραπομπές στα κείμενα της εποχής, περισσότερες από όσες απαντώνται σε κάθε άλλο σχετικό έργο στο παρελθόν, οι οποίες αναδεικνύουν και καταξιώνουν το επιστημονικό του κύρος .

Ο συγγραφέας προσπαθεί και τελικώς κατορθώνει, επιστρατεύοντας κάθε ιστορικό τεκμήριο, να αποκαταστήσει τον επάξιο τίτλο τόσο του «Μεγάλου» της Ιστορίας, όσο και του καθαρού ζηλωτή και τολμηρού θεμελιωτή της χριστιανικής πίστεως μέσα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.Ο Κώστας Καραστάθης ανατρέπει όλες τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν για τον Μ. Κωνσταντίνο και φέρνει στο φως με απόλυτη αντικειμενικότητα την ιστορική αλήθεια για τον βίο και τη δράση του Ισαπόστολου Αυτοκράτορα, που υπήρξε ο Γενάρχης της Ρωμιοσύνης και ο θεμελιωτής της χιλιετούς Αυτοκρατορίας της.

«Μέγας Κωνσταντίνος: Κατηγορίες και αλήθεια».
Μια απόλυτα τεκμηριωμένη πραγματεία της αληθινής ιστορικής υποστάσεως και του πολιτικού αναστήματος του Μεγάλου Κωνσταντίνου μέσα στους αιώνες.
Μια ανεκτίμητη προσφορά στα Χριστιανικά Γράμματα και στην Ελληνική Ιστορία.

Το βιβλίο προλογίζει ο ο Κωνσταντίνος Χολέβας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!