Στο τελείωμα της μέρας. Mία αληθινή ιστορία

Όταν φτάσεις στο τέρμα,
δύο επιλογές έχεις:
Ή να πέσεις ή να σηκώσεις
τα μάτια σου ψηλά
στον ουρανό.

Πόνος, µοναξιά. Κι όλα αυτά σε µικρή ηλικία. Τι κάνεις όταν όλες σου οι ελπίδες σβήσουν; Τι κάνεις όταν όλες οι δυνάµεις σου σε εγκαταλείψουν; Περίµενε Ιόλη, περίµενε λίγο, όχι, µην το κάνεις αυτό, υπάρχει κι άλλος τρόπος. Υπάρχει κι άλλος ένας δρόµος που ως τώρα δεν τον φανταζόσουν, παρά µόνο σε κάποια τρελά παραµύθια όταν διάβαζες µικρή και κάπου, κάπως, µέσα σου ήξερες, ότι υπάρχει στ’ αλήθεια αυτός ο κόσµος…
Τώρα είναι η στιγµή. Σήκωσε τα µάτια σου ψηλά και κάνε ένα βήµα πίσω. Άλλωστε, ένα «περίµενε» η ζωή µας όλη, Ιόλη… Θα ζήσεις, στο υπόσχοµαι!

Ένα βιβλίο αφιερωµένο στα διαχρονικά προβλήµατα µεταξύ των παιδιών και των γονέων. Μια αληθινή ιστορία µέσα στην οποία η χάρις του οσίου πατρός Παϊσίου του Αγιορείτου υπήρξε καταλυτική αλλάζοντας την ζωή µιας ακόµη νέας κοπέλας της σύγχρονης εποχής.

 

H συγγραφέας – Αναστασία Σουσώνη

Η Αναστασία Σουσώνη γεννήθηκε και µεγάλωσε στα δυτικά προάστια της Αθήνας.
Σπούδασε στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε στον χώρο της τυπογραφίας, της γραφιστικής και της επιµέλειας εντύπων.
Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά µε τη φωτογραφία, καθώς και µε τον εθελοντισµό για την υποστήριξη του µητρικού θηλασµού και του φυσικού τοκετού µετά από καισαρική.
Έχει γράψει και επιµεληθεί το βιβλίο  Η αγία Περπέτουα και οι συν αυτή µαρτυρήσαντες.
Είναι παντρεµένη µε τον ∆ηµήτρη Τσίρο, έχουν τρία παιδιά και κατοικούν  στη Θεσσαλονίκη.

 

Kείμενα: Αναστασία Σουσώνη

Χρον. Έκδοσης: 2020
Κ.Β.: 2694
ISBN: 978-618-5404-15-4
Σχήμα: 14×21
Σελίδες: 56

Δείτε το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/sto_teleioma_tis_meras

Εκδόσεις Θύρα
Κεντρική διάθεση: Eκδόσεις Σταμούλη
Αβέρωφ 2, 104 33, Αθήνα,
Τηλ. 210 – 52 38 305,
info@stamoulis.gr,
www.stamoulis.gr

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!