Μέσα στο χρόνο περπατώ

Το βιβλίο Μέσα στο χρόνο περπατώ της Τίνα Βλασταράκου-Μεταξά είναι ένα ημερολόγιο/σημειωτάριο/λεύκωμα για παιδιά και εφήβους που τα χωράει όλα. Η συντροφιά σου κάθε στιγμή της ημέρας για όλο το χρόνο!

  • με γιορτές και επετείους.
  • με χώρο για να σημειώνεις πότε γιορτάζουν οι φίλοι σου. -με επιλεγμένες προτάσεις λογοτεχνικές και μουσικές.
  • με παιχνίδια ξεχωριστά, που θα ενθουσιάσουν την παρέα. -με συνταγές μαγειρικής και λιχουδιές με διατροφική αξία.
  • με έξυπνες ασκήσεις για… νου υγιή αλλά και σώμα υγιές.
  • με χρωμοσελίδες για να χαλαρώνεις με τα χρώματα που αγαπάς. -με σελίδες για να σημειώνεις τηλέφωνα και διευθύνσεις και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου.

Μπορείς αρχίσεις να το συμπληρώνεις οποιαδήποτε εποχή του χρόνου γιατί κρατάει για τα 3 επόμενα χρόνια!
Παρακολούθησε το όμορφο βίντεο που δημιουργήσαμε για το βιβλίο αυτό!

 

Η συγγραφέας Τίνα Βλασταράκου-Μεταξά

Η Τίνα Βλασταράκου Μεταξά με την οικογένειά της στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου στο Περιστέρι

 

Η Τίνα (Σταματίνα) Βλασταράκου-Μεταξά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε στην Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και παρακολούθησε σεμινάρια εικαστικών κοντά στον καθηγητή και γλύπτη Φαέθοντα Γρυπάρη, ενώ διετέλεσε βοηθός του καθηγητή κατά τη διάρκεια του έτους 1987. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού με τον Λάκη Κουρεντζή. Υπηρέτησε το ελληνικό, δημόσιο σχολείο επί τριάντα συναπτά έτη. Το 2006 με το βιβλίο της “Ένας παππούς, τέσσερα παιδιά, δώδεκα εγγόνια”, παρουσίασε σε μορφή παραμυθιού την έννοια του χρόνου, των εποχών και των μηνών, καθώς και των εθιμικών πράξεων, που συνοδεύουν τη ζωή της Ελλάδας. Το 2017 από τις εκδόσεις Θύρα κυκλοφόρησε το βιβλίο της “Το Πάσχα του Γιώργη” και ακολούθησαν το “Μέσα στο χρόνο περπατώ” αλλά και το χριστουγεννιάτικο διήγημα “Καλά Χριστούγεννα κύριοι Βι και Βι”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων των Εκδόσεων Σταμούλη, 210- 52 38 305, ή στείλτε email στο sales@stamoulis.gr.
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες επισκευθείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο: www.stamoulis.gr

 

 

 

 

ISBN: 9786188356283
Σχήμα: 14×18,5
Σελίδες: 422
Κωδικός βιβλίου: 2667
Ηλικία: 12 – 13

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!