Δηλώστε Έξυπνα 2021

Την Τρίτη 8 Ιουνίου κυκλοφορεί το ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ 2021 για ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ χρονιά. Το περιοδικό που απαντάει με απλό και σαφή τρόπο στο πως να αποφύγετε τις παγίδες της φορολογικής σας δήλωσης και σε ό,τι αφορά τη συμπλήρωση και υποβολή της.

Την Τρίτη 8 Ιουνίου κυκλοφορεί το ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ 2021 για ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ χρονιά. Το περιοδικό που απαντάει με απλό και σαφή τρόπο στο πως να αποφύγετε τις παγίδες της φορολογικής σας δήλωσης και σε ό,τι αφορά τη συμπλήρωση και υποβολή της. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους όσους θέλουν να υποβάλλουν τη δήλωση τους ηλεκτρονικά, μέσω Ίντερνετ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ:

  1. Ηλεκτρονικές Δηλώσεις
  2. Μειωμένα Ενοίκια
  3. Αφορολόγητα Ποσά
  4. Επιχειρήσεις – Αγροτικά
  5. Μισθωτοί – Συνταξιούχοι
  6. Τεκμήρια – Ακίνητα
  7. Κάτοικοι Εξωτερικού

Α. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, φοροτέχνες, δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, τραπεζικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, μισθωτούς-συνταξιούχους, άνεργους, αγρότες, κατοίκους εξωτερικού αλλά και σε κάθε έναν πολίτη που ξέρει λίγα ή ελάχιστα και θέλει να συμπληρώσει και να υποβάλλει μόνος του τη φορολογική του δήλωση.

Β. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ;

Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και είναι απαραίτητο τόσο στον ειδικό όσο και σε αυτόν που ξέρει λίγα ή ελάχιστα για τα φορολογικά. Αναλύει με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις πιθανές περιπτώσεις της φορολογικής δήλωσης για κάθε έναν κωδικό. Το έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Δ. Μελάς συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και φοροτεχνικός.
Με μια ματιά εντοπίζονται όλες οι αλλαγές που έγιναν στη φορολογική δήλωση.
Σε ειδικό κεφάλαιο οι σημαντικότερες αλλαγές της φετινής δήλωσης.
Σε κάθε αλλαγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα θέματα αναγράφεται η διάταξη νόμου, η υπουργική απόφαση ή η εγκύκλιος για να μπορεί ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα ότι τον ενδιαφέρει.

Γ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ;

Καινοτομία: Τα νέα κείμενα είναι εκτυπωμένα με διαφορετικό χρώμα γραμμάτων για να μπορεί να αμέσως να ενημερώνεται ο αναγνώστης.
Με ειδικά πολυσέλιδα αφιερώματα. Ιδιαίτερη επισήμανση στα σημεία που γίνονται τα συνηθισμένα λάθη στις δηλώσεις για να προσεχθούν και να αποφεύγονται κατά τη συμπλήρωση.
Περιέχει αναλυτικούς πίνακες πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα και πρακτικές οδηγίες προς τους φορολογουμένους. Όλα όσα πρέπει να προσέξουν για να αποφύγουν τα φορολογικά προβλήματα και να υποβάλλουν τη δήλωσή τους με έξυπνο τρόπο.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 52 38 305
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!