ΣΕΦ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά. Δίνει πολύ ωραίες ιδέες για τους εργαζόμενους και φοιτητές αλλά και για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που ετοιμάζουν συσκευασμένα γεύματα για τα μεγάλα παιδιά και τους εφήβους. Ο Σεφ… στο παρά πέντε επιλέγει και προτείνει:

· Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα
· Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα
· Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά
· Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού
· Οδηγίες για τη διασφάλιση ισορροπημένων διαιτολογίων
· Πίνακες και μεθοδολογία για την οργάνωση της καθημερινής διατροφής
· Ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσεις όπως υπέρταση, διαβήτης, χοληστερίνη, ερασιτέχνες αθλητές κ.ά.

To βιβλίο αφού πραγματοποίησε πολλές εκδόσεις σε μια απλή μορφή, τώρα εκδίδεται σε μια πλούσια πολύ προσεγμένη έκδοση με φωτογραφίες που δημιούργησε η food stylist Eλισάβετ Δελεχά. Εϊναι ιδανικό για δώρο σε αυτούς που αγαπάμε αλλά και στον εαυτό μας. Η έκδοση υποστηρίζεται από το Κέντρο Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών. Κυκλοφορεί με την ευγενική χορηγία των drPlus, Salad Master, Anaphis Super Drinks, Mελάσσα Emelia.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!