Πάντα, σ’ αγαπώ

Με ιδιαίτερη χαρά οι Εκδόσεις Θύρα παρουσιάζουν την ολοκαίνουργια έκδοση του βιβλίου «Πάντα σ’ αγαπώ!» της Κατερίνας Μουρίκη με την εικονογράφηση της Λένας Γεωργίου. Η πολυγραφότατη συγγραφέας προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες ένα ακόμα πρωτότυπο τρυφερό παραμύθι.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου μεταφερόμαστε στην μακρινή Άπω Ανατολή, στο δάσος του Αντζί με τα πανύψηλα μπαμπού. Ο Σιν- Σιν το γέρικο γιγάντιο πάντα περνά τον καιρό του αναζητώντας το φως, που σπάνια περνά μέσα από πυκνά φυλλώματα των τεράστιων δέντρων. Μέχρι που κάτι εντελώς αναπάντεχο, έρχεται να αλλάξει την ζωή του και να ξαφνιάσει εντελώς τον Σιν – Σιν και τα υπόλοιπα ζώα του δάσους. Η άφιξη ενός αναπάντεχου επισκέπτη, που έχει ανάγκη από ξεχωριστή φροντίδα, θα αλλάξει τελείως τον Σιν – Σιν και θα του δώσει νόημα και ζωή!

Το βιβλίο κοσμεί η εικονογράφηση της Λένας Γεωργίου, που ταξιδεύει τον μικρό αναγνώστη στο μακρινό δάσος με τα μπαμπού! Μια εξαιρετικά προσεγμένη έκδοση με ποιοτικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά.

Ένα παραμύθι που αφηγείται την ομορφιά και την ποικιλία του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και δίνει μηνύματα για την αλληλοβοήθεια, την φροντίδα στον πάσχοντα διπλανό και το πώς η αγάπη είναι αυτή που δίνει νόημα σε ό,τι αφοσιωνόμαστε. Απευθύνεται κυρίως σε μικρά παιδιά, αλλά και σε κάθε αναγνώστη που νιώθει παιδί!

K.B.: 2716
ISBN: 978-618-5404-33-8
Σχήμα: 21×29
Σελίδες: 40

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!