Ο Καραγκιόζης αρχιτέκτονας ’21 – Η δημιουργός περιεχομένου Χρυσή Πετρακοπούλου μας προτείνει

Η δημιουργός περιεχομένου Χρυσή Πετρακοπούλου (blissmom.gr) μας προτείνει να μιλήσουμε στα παιδιά για το 1821 με το πρωτότυπο βιβλίο Ο Καραγκιόζης αρχιτέκτονας του ’21 της Άννας Ιακώβου!

Η δημιουργός περιεχομένου Χρυσή Πετρακοπούλου (blissmom.gr) μας προτείνει να μιλήσουμε στα παιδιά για το 1821 με το πρωτότυπο βιβλίο Ο Καραγκιόζης αρχιτέκτονας του ’21 της Άννας Ιακώβου!

Ζωγραφίζουμε τις φιγούρες, ακούμε το cd με την ξεκαρδιστική παράσταση και μιλάμε για τον συμβολισμό του Καραγκιόζη!

Λίγα λόγια για την δημιουργό: Η Χρυσή είναι μαμά τριών υπέροχων αγοριών. Οικονομολόγος στις σπουδές και φύσει πολυπράγμων, σπούδασε και διάφορα άλλα, όπως χορό, πιάνο και διακόσμηση. Η μητρότητα έχει γίνει αφορμή να προσπαθεί καθημερινά να γίνεται καλύτερη και να αναζητάώ τη χαρά σε καθετί μικρό και μεγάλο. Ενδιαφέρεται για τα ταξίδια, δραστηριότητες, βιβλία, χειροτεχνίες, διακόσμηση, διατροφή, οικολογία, και τα μοιράζεται και με άλλες μαμάδες για να μάθει ακόμα περισσότερα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Άννα Ιακώβου έγραψε μια πρωτότυπη περιπέτεια του αγαπημένου μας Καραγκιόζη, με θέμα την επανάσταση του 1821! Ο Καραγκιόζης γίνεται αρχιτέκτονας για το σαράι του βεζύρη και μαζί με την παρέα του καταφέρνουν να βοηθήσουν τους ήρωες της Επανάστασης. Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, που θυμίζει τον καλό παλιό Καραγκιόζη! Το βιβλίο εικονογράφησε η Εύα Καραντινού και θα συναρπάσει τα παιδιά. Συνοδεύεται από ένθετο με τις φιγούρες για να φτιάξουν τα παιδιά το δικό τους θέατρο σκιών, αφίσα και cd με την παράσταση παιγμένη αυθεντικά από τον καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Στανίση.
Βρείτε το εδώ https://bit.ly/38MLPc3 , στο 2105238305 και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!