Γνωρίζουμε τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1821 – Συνέντευξη με την συγγραφέα Κωνσταντίνα Ζηκούλη

Ακούστε την συζήτηση με την συγγραφέα και δασκάλα Κωνσταντίνα Ζηκούλη, με αφορμή τα τέσσερα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά με θέμα την ιστορία και την Επανάσταση του 1821. Η συγγραφέας μοιράζεται τις αφορμές συγγραφής των βιβλίων, ιστορίες από τις ζωές των Ηρώων και των Ηρωίδων του 1821 και πολλά ακόμα, σε μια πλούσια συζήτηση!

Ζωγραφίζω και γνωρίζω του ήρωες του 1821 Α’ και Β’: Ελάτε να γνωρίσουμε πότε και πώς έζησαν, πώς σκέφτονταν, τι πίστευαν, πώς υπηρέτησαν την πατρίδα μας οι ήρωες της Επανάστασης του 1821. Τι ήταν αυτό, που έδινε πνοή και ορμή στον αγώνα τους, αλλά και θάρρος και υπομονή στις δυσκολίες της ζωή τους. Θα απαγγείλουμε ποιήματα και τραγούδια γραμμένα για αυτούς. Θα γίνουμε μικροί ζωγράφοι, χρωματίζοντας τα πορτραίτα τους. Δύο εξαιρετικά βιβλία από την εκπαιδευτικό Κωνσταντίνα Ζηκούλη με την εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά και του Σπύρου Ανδρεάτου.

Ελλάδα μας ηρώων μητέρα: Ζω σε μια χώρα ιστορική, θέλω να τη γνωρίσω και μέσα από τις μνήμες της τo μέλλον μου να χτίσω. Η Ιστορία μάθημα δεν είναι βαρετό, γιατί μ’ αυτό μαθαίνουμε ποιοι είμαστε, θαρρώ… Είμαι κι εγώ συνεχιστής στου Γένους την πορεία, γι’ αυτό αμέσως ξεκινώ να μελετώ Ιστορία! Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου κυκλοφορεί με πλούσιο υλικό, κατάλληλο και για σχολική επεξεργασία, μαθητικές γιορτές, αλλά με αφίσα!
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Ζηκούλη
Εικονογράφηση: Σπύρος Ζαφειρόπουλος

Το σεντούκι του 1821: Τι ανακάλυψε ο μικρός Αντρίκος στο σεντούκι που βρήκε στη σοφίτα του σπιτιού; Ένα βιβλίο πραγματικός θησαυρός: μια συναρπαστική ιστορία, σελίδες δημιουργικής γραφής για μεγαλύτερα παιδιά, ένα πλούσιο, επιτραπέζιο παιχνίδι με χάρτη και κάρτες για όλους.
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Ζηκούλη
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Βρείτε τα βιβλία εδώ: https://bit.ly/3pvAh5a

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!