Εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Τανιμανίδη ‘Πόντος, δεν ξεχνώ’

Οι εκδόσεις Σταμούλη, η «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» και ο συγγραφέας Στέφανος Τανιμανίδης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και αλλά και της Ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στις εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου, που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη στις 23/5/2022 και ώρα 18:45 στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

Κώστας Γκιουλέκας, Βουλευτής, τέως Υπουργός,
Θωμάς Σαββίδης – Καθηγητής Α.Π.Θ.
Γιάννης Αμανατίδης – Βουλευτής, τέως Υπουργός,
Στάθης Ταξίδης – Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος του Ρ/Θεσσαλονίκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικοχορευτική εκδήλωση.


ΠΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Ιστορία, Ήθη, Έθιμα, Πολιτισμός

Πρόκειται για ένα μνημειώδες έργο 600 σελίδων για την Ιστορία, τα ήθη, τα Έθιμα και τον Πολιτισμό του Ελληνισμού του Πόντου. Το βιβλίο περιέχει επίσης αναλυτικές αναφορές στην ιστορία του Πόντου ανά τους αιώνες μέσα από γεγονότα και πρόσωπα, στην μυθολογία και την γεωγραφία της περιοχής.

Συγγραφέας: Στέφανος Τανιμανίδης
Κ.Β.: 2746
ISBN: 978-960-618-058-3
Σχήμα: 17×24
Σελίδες: 596

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και αγορά πατήστε εδώ.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!