ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΣΕΦ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΥ ΖΕΙΝ» ΤΩΝ PUBLIC BOOK AWARDS 2022

Σας ευχαριστούμε γιατί αναδείξατε το πανέμορφο βιβλίο ΣΕΦ…ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ του Ευάγγελου Ζουμπανέα στην τελική δεκάδα των υποψηφίων για το βραβείο της κατηγορίας Ευ ζην!
Τώρα χρειαζόμαστε την τελική σας ψήφο για την ανάδειξη του ως το καλύτερο βιβλίο στην κατηγορία Ευ ζην  στην Β’ φάση της ψηφοφορίας!

Κάθε ψήφος μετράει! Η Β’ φάση της ψηφοφορίας έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 14 Ιουνίου πατώντας εδώ

Το βιβλίο Σεφ…στο παρά πέντε υπογράφει ο καταξιωμένος συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας. Βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά.

Το βιβλίο έχει κάνει μια επιτυχημένη διαδρομή μέχρι σήμερα με αλλεπάλληλες επανεκδόσεις. Κυκλοφορεί τώρα σε μια ξεχωριστή τετράχρωμη έκδοση με πολύ καλό χαρτί και δέσιμο και ωραίες φωτογραφίες που φέρνουν κοντά μας τις συνταγές που προτείνει ο Ευάγγελος Ζουμπανέας. Τις συνταγές μαγείρεψε η Ελισάβετ Δελεχά, η οποία έκανε και το food styling, καθώς και την φωτογράφιση του βιβλίου.

Η έκδοση είναι ένα ιδανικό δώρο για νέους και νέες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα και μέσα από τις σελίδες του θα εμπνευστούν να ετοιμάζουν οι ίδιοι το φαγητό τους ώστε να προσφέρουν στον εαυτό τους και στους φίλους τους νόστιμα και θρεπτικά πιάτα.
Το βιβλίο αυτό είναι επίσης ιδανικό και για κάθε τύπου εργαζόμενο.

Περιέχει:
· Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα

· Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα

· Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά

· Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού

· Οδηγίες για τη διασφάλιση ισορροπημένων διαιτολογίων

· Πίνακες και μεθοδολογία για την οργάνωση της καθημερινής διατροφής

· Ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσεις όπως υπέρταση, διαβήτης, χοληστερίνη, ερασιτέχνες αθλητές κ.ά.

Μπείτε τώρα και ψηφίσετε! πατώντας εδώ

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!