Μήπως έψαχνες ατζέντα για το 2023; Σου βρήκαμε την καλύτερη!

Ατζέντα 2023. Η πιο καλαίσθητη και χρηστική ατζέντα σχεδιασμένη ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα! Σε μια εποχή που όλες οι γυναίκες χρειάζονται έναν βοηθό οργάνωσης για την απαιτητική καθημερινότητα, η ατζέντα αυτή δίνει την λύση! Τέρμα πια οι πρόχειρες σημειώσεις εδώ κι εκεί!

Ατζέντα 2023. Η πιο καλαίσθητη και χρηστική ατζέντα σχεδιασμένη ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα!

Μήπως έψαχνες μια ατζέντα που να συνδυάζει την καλαισθησία με την χρηστικότητα; Σου έχουμε την κατάλληλη!

Σε μια εποχή που όλες οι γυναίκες χρειάζονται έναν βοηθό οργάνωσης για την απαιτητική καθημερινότητα, η ατζέντα αυτή δίνει την λύση! Τέρμα πια οι πρόχειρες σημειώσεις εδώ κι εκεί!
Στις πλούσιες σελίδες του ημερήσιου προγράμματος, σημειώνουμε τα ραντεβού, τις δραστηριότητες, το μενού της ημέρας, ακόμα και το νερό που καταναλώνουμε μέσα στην μέρα. Οι λεπτομέρειες της καταπληκτικής αυτής ατζέντας θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας!

Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ σε συνεργασία με την δημιουργό Έλενα Δίγκα και την συγγραφέα και δημιουργό περιεχομένου Κατερίνα Δανδουλάκη παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και μοναδική Aτζέντα για το 2023

Η Ατζέντα 2023 δημιουργήθηκε από δυο νέες εργαζόμενες γυναίκες και είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες της σύγχρονης πολυάσχολης γυναίκας, που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε πολλούς ρόλους. 

Με την ατζέντα αυτή, που είναι εικονογραφημένη με υπέροχες, μοναδικές και αυθεντικές ζωγραφιές σε ακουαρέλα από την δημιουργό Έλενα Δίγκα, η κάθε γυναίκα αποκτά έναν καθημερινό σύμμαχο οργάνωσης, που θα την βοηθήσει να γίνει πιο αποδοτική. Ταυτόχρονα, μέσα από τα κείμενα που επέλεξε η συγγραφέας Κατερίνα Δανδουλάκη προσφέρεται η απαραίτητη δόση αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, που όλοι έχουμε ανάγκη σε μια δύσκολη ή και σε μια όμορφη μέρα.

Η Ατζέντα 2023, την οποία σελιδοποίησε και δημιούργησε το εξώφυλλό της η Ευγενία Δρούγα, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι σύγχρονη, εύχρηστη, όσο και καλαίσθητη. 


 Είναι ημερήσια, με μεγάλους χώρους για σημειώσεις και παρακολούθηση καθημερινών συνηθειών, περιέχει προγραμματισμό ετήσιο και μηνιαίο, αλλά και στοχοθεσία και σημαντικά προσωπικά γεγονότα.

Οι σελίδες με τα χρηστικά στοιχεία είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Το σπιράλ δέσιμο και το σκληρό της εξώφυλλο εξασφαλίζουν ότι είναι εύχρηστη και βολική στο γράψιμο, αλλά και στην ανθεκτικότητά της.

ΕΛΕΝΑ ΔΙΓΚΑ 
Εικονογράφος 

Η Έλενα Δίγκα είναι δημιουργός του προφίλ @Kerasopites στο Instagram.
Έχει παρουσία πλέον των 10 ετών στα social media διαθέτοντας το δικό της μεγάλο δίκτυο ακολούθων. Ασχολείται με την ζωγραφική, την οποία καλλιέργησε συστηματικά με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Είναι εργαζόμενη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ – ΧΙΟΝΗ

Η Κατερίνα Δανδουλάκη είναι δημιουργός του ιστολογίου mamagiaspiti.gr και συγγραφέας, με ενεργή παρουσία 10 ετών στον χώρο του ελληνικού blogging. Δημιουργεί περιεχόμενο που αφορά την σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα.
Είναι νομικός και συγγραφέας, εργάζεται στον χώρο του βιβλίου και έχει τρία παιδιά. 
Από τις εκδόσεις Θύρα κυκλοφορεί το βιβλίο της Μαμά για σπίτι.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!