13ο Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 13ο Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022, στο οποίο συμμετείχαν και οι εκδόσεις μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 13ο Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022, στο οποίο συμμετείχαν και οι εκδόσεις μας. Από τις εκδόσεις Σταμούλη κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία βιβλίων για την μελισσοκομία, που έχει γράψει ο συγγραφέας μας Δημήτρης Καρακούσης. Ο κ. Καρακούσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την χαρά να συνομιλήσει με τους μελισσοκόμους και τους φίλους των εκδόσεων.

Ο συγγραφέας έγραψε σχετικά: «Το 13ο φεστιβάλ μελιού που διοργανώθηκε στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Παραβρέθηκα σε αυτό και ήταν μια όμορφη συνάντηση με φίλους μελισσοκόμους και όχι μόνο. Συνομίλησα με πολλούς αναγνώστες των μελισσοκομικό μου βιβλίων και εισέπραξα θετικά σχόλια για την γραφή μου. Χαίρομαι που μέσα από το συγγραφικό μου έργο έβαλα και εγώ από μεριά μου ένα μικρό λιθαράκι ώστε η μελισσοκομία στον τόπο μας να ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμη ψηλότερα. Εύχομαι για χρόνια να συνεχίσει αυτή η ωραία διοργάνωση και να είναι πάντα συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων και  γόνιμη σκέψη!».

Τα βιβλία του Δημήτρη Καρακούση μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά στο .

Καλή αντάμωση στο επόμενο Φεστιβάλ Μελιού!

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!