Παίρνω τον πόνο σου μακριά. Μυθιστόρημα

Οι Εκδόσεις Θύρα καλοσωρίζουν την νέα χρονιά με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Παίρνω τον πόνο σου μακριά». Ο συγγραφέας Gabriel Romanos στο πρώτο του αυτό μυθιστόρημα καθηλώνει με μια ιστορία, που θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές κάθε αναγνώστη. Την ελληνική έκδοση θα ακολουθήσει σύντομα και η αγγλική.

Οι Εκδόσεις Θύρα   καλοσωρίζουν την νέα χρονιά με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Παίρνω τον πόνο σου μακριά». Ο συγγραφέας Gabriel Romanos στο πρώτο του αυτό μυθιστόρημα καθηλώνει με μια ιστορία, που θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές κάθε αναγνώστη. Την ελληνική έκδοση θα ακολουθήσει σύντομα και η αγγλική.

Ένα παράξενο και ανεξήγητο όνειρο έρχεται να ταράξει την καθηµερινή ζωή της Αµάλθειας. Από πού έρχεται αυτό το όνειρο; Είναι ανάµνηση ενός πραγµατικού γεγονότος ή εκδήλωση κάποιων ασυνείδητων καταπιεσµένων συναισθηµάτων;

Από τα παιδικά της χρόνια, η ζωή της Αµάλθειας είναι γεµάτη από µια σειρά βίαιων συγκρούσεων, αλλά και απογοητεύσεων. 

Η γνωριµία της όµως µε µια παρέα από ξεχωριστά παιδιά, που θα γίνουν η οικογένειά της, επουλώνει τις πληγές της και την κάνει να ελπίζει.

Η αγάπη χτυπάει την πόρτα της. 

Η ζωή την ανεβάζει στην κορυφή της επαγγελµατικής καταξίωσης. Και από εκεί τη ρίχνει βαθιά σ’ έναν πόνο χωρίς παρηγοριά. Τι µπορεί να γιατρέψει αυτόν τον πόνο; Τι µπορεί να την κάνει να τακτοποιήσει τον ταραγµένο κόσµο της και να µπορέσει να αγαπήσει αληθινά; 

Υπάρχει ένα δυνατό παυσίπονο, ένα παυσί-λυπο που να κρατάει για πάντα; 

Και ποια είναι τελικά η αποκρυπτογράφηση του ονείρου που επιµένει να αναδύεται ξανά και ξανά από τα βάθη του άγνωστου παρελθόντος της;

Η ιστορία της Αµάλθειας και των φίλων της, γεµάτη από απροσδόκητες ανατροπές και αποκαλύψεις, είναι ένα ψυχολογικό ταξίδι µέσα στα στενά µονοπάτια των ανθρωπίνων σχέσεων.

Ο λαβύρινθος είναι γνωστός: οικογένεια, φιλία, έρωτας, απόγνωση, θάνατος.

Μέχρι πόσο µπορεί να κρατά κανείς ζωντανή την ελπίδα µέσα στο σκοτεινιασµένο πέλαγος της ζωής;

Προμηθευτείτε το βιβλίο από το eshop μας και κερδίστε έκπτωση 10%.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

GABRIEL ROMANOS

Ο Gabriel Romanos έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στη βόρεια Αγγλία και από πολύ νωρίς ασχολήθηκε µε τη µουσική.Παρακολούθησε σειρά µαθηµάτων µουσικής στο Λονδίνο και στην Αθήνα, όπου έζησε για λίγο, και συµµετείχε σε διάφορα µουσικά γεγονότα ως µέλος συγκροτήµατος.

Σήµερα ασχολείται µε την παραγωγή και την καλλιτεχνική επιµέλεια εκδόσεων βιβλίων και οπτικοακουστικών έργων. Ζει ατενίζοντας τη γραµµή του ορίζοντα µακριά από την πολύβουη κοινωνική ζωή, βρίσκοντας έµπνευση µέσα στη µυστικότητα της ασύµβατης ζωής του.

Κ.Β.: 2763
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 384
ISBN: 978-618-5404-42-0

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!