Παρουσίαση του βιβλίου «Η Καρδιά και τα Όπλα» στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Καρδιά και τα Όπλα» του συγγραφέα Δημήτρη Καρακούση τη Δευτέρα 8 Μαΐου στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Καρδιά και τα Όπλα» του συγγραφέα Δημήτρη Καρακούση τη Δευτέρα 8 Μαΐου στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.  Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι εκδόσεις Σταμούλη με το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους-Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων. Για το βιβλίο μίλησε η κ. Βακιρτζηδέλη Σοφία, Βιβλιοθηκονόμος – Προϊσταμένη  Γ.Α.Κ. Φθιώτιδας, ενώ ο συντονισμός της παρουσίασης έγινε από την κ. Βίβιαν Αργύρη, εκπαιδευτικό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Κώστας Τσιαλαφούτας, πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων, καθώς και η κ. Εύη Γκόγια, προϊσταμένη ΔΙΚΕΒΙ Λαμίας και από την  Ένωση Μικρασιατών Λαμίας «Ο Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης».

Ο συγγραφέας συνομίλησε με τους παρισταμένους και το αναγνωστικό κοινό και υπέγραψε βιβλία του.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!