Έφτασε η Ατζέντα 2024

Μια πρωτότυπη ατζέντα, που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για έναν μικρό, καλαίσθητο, προσωπικό χώρο.

Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ σε συνεργασία με την δημιουργό και εικονογράφο Έλενα Δίγκα και την συγγραφέα και δημιουργό περιεχομένου Κατερίνα Δανδουλάκη για μια ακόμα χρονιά παρουσιάζουν την Ατζέντα 2024.

Μια πρωτότυπη ημερήσια ατζέντα, που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για έναν μικρό, καλαίσθητο, προσωπικό χώρο. Είναι ημερήσια, με μεγάλους χώρους για σημειώσεις και παρακολούθηση καθημερινών συνηθειών, περιέχει μηνιαίο προγραμματισμό, αλλά και στοχοθεσία και σημαντικά προσωπικά γεγονότα. Το σπιράλ δέσιμο και το σκληρό της εξώφυλλο εξασφαλίζουν ότι είναι εύχρηστη και βολική στο γράψιμο, αλλά και την ανθεκτικότητά της. Φέτος στις σελίδες της κρύβονται και  μικρές νόστιμες εκπλήξεις!

 Με το σύνθημα «Αγάπησε πρώτα εσύ!» και τις πανέμορφες χειροποίητες εικόνες με έμπνευση από την ελληνική φύση, η Ατζέντα 2024 θα γίνει ο πιο προσφιλής καθημερινός σύντροφος για την νέα χρονιά!

Τις καλαίσθητες εικόνες συμπληρώνουν μικρά κείμενα, προσεκτικά επιλεγμένα από την Κατερίνα Δανδουλάκη, που στόχο έχουν να τονώσουν και να ενθαρρύνουν, δίνοντας το στίγμα για μέρες που ξεκινούν με χαμόγελο, αισιοδοξία και ωφέλιμη σκέψη.

Από το οπισθόφυλλο:

Αγάπησε τις μέρες σου και βρες την ομορφιά στα μικρά και καθημερινά, σε αυτά που συχνά ονομάζουμε «ρουτίνα».

Αγάπησε τους ανθρώπους που μοιράζεσαι την κάθε σου μέρα και θα δεις πως κι αυτοί θα σου επιστρέψουν μέρος της αγάπης αυτής.

Φέτος το σύνθημά μας είναι αυτό: Αγάπησε πρώτα εσύ το καθετί στην ζωή σου και αυτό θα πάρει το χρώμα που θα του δώσεις.

ΕΛΕΝΑ ΔΙΓΚΑ Εικονογράφος

Έλενα Δίγκα είναι δημιουργός του προφίλ @Kerasopites στο Instagram.  Έχει παρουσία πλέον των 10 ετών στα social media διαθέτοντας το δικό της μεγάλο δίκτυο ακολούθων. Ασχολείται με την ζωγραφική, την οποία καλλιέργησε συστηματικά με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι εργαζόμενη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Η Κατερίνα Δανδουλάκη είναι δημιουργός του ιστολογίου mamagiaspiti.gr και συγγραφέας, με ενεργή παρουσία στον χώρο του ελληνικού blogging. Δημιουργεί περιεχόμενο που αφορά την σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. Είναι νομικός και συγγραφέας, εργάζεται στον χώρο του βιβλίου και έχει τρία παιδιά.

Από τις εκδόσεις Θύρα κυκλοφορεί το βιβλίο της Μαμά για σπίτι.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!