Ο σοφός Βασιλιάς. Σειρά: Μικρά παραμύθια για μεγάλες αλήθειες

Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ με χαρά ανακοινώνουν κυκλοφορία του βιβλίου Ο σοφός βασιλιάς από την σειρά Μικρά παραμύθια για μεγάλες αλήθειες των συγγραφέων Χριστίνας Χατζηθανάση – Δανιά και Γιώργου Δανιά. Την όμορφη εικονογράφηση έχει κάνει η Λένα Γεωργίου.

Μια συλλογή συναρπαστικών παραμυθιών, που θυμίζουν τις ιστορίες του παλιού καιρού και κρύβουν μηνύματα για τις παντοτινές αλήθειες της ζωής.
Πέντε παραμύθια για βασιλιάδες και άρχοντες, για σοφές κοπέλες και γνωστικά παληκάρια, για πουλιά και δέντρα που μιλούν και αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά.

Οι ιστορίες του βιβλίου γραμμένες με απλό και γλαφυρό τρόπο, θα προσφέρουν αληθινή ψυχαγωγία και στιγμές ξεκούρασης στους μικρούς, αλλά και στους μεγάλους αναγνώστες.

Ένα βιβλίο για παιδιά δημοτικού, με ζωντανή εικονογράφηση. Κυκλοφορεί σε καλαίσθητη έκδοση με υλικά φιλικά στο παιδί και το περιβάλλον.


Τίτλος: Ο σοφός Βασιλιάς.
Σειρά: Μικρά παραμύθια για μεγάλες αλήθειες
Κείμενα: Χριστίνα Χατζηθανάση-Δανιά, Γιώργος Δανιάς
Εικονογράφηση: Λένα Γεωργίου
Κ.Β.: 2755
ISBN: 978-618-5404-55-0
Σχήμα: 21×29
Σελίδες: 48


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ο Γιώργος Δανιάς σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών και Θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγητής Τεχνολογίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Η Χριστίνα Χατζηθανάση-Δανιά γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική καθώς και Κοινωνική Θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Δανιά και έχουν οκτώ παιδιά.
Από το 2015 συνεργάζονται με τις εκδόσεις Άθως και Θύρα και γράφουν βιβλία για παιδιά και νέους. Έργα τους έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στην αγγλική και ρουμανική γλώσσα.

ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!