Ελθών εις εαυτόν του Μιχάλη Λεβέντη

Οι Εκδόσεις Σταμούλη με χαρά παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μιχάλη Λεβέντη Ελθών εις εαυτόν.

Ο συγγραφέας, εκπαιδευτικός και ψυχολόγος Μιχάλης Λεβέντης μοιράζεται με τους αναγνώστες μια αληθινή περιπέτεια ψυχοθεραπείας.

Ένα βιβλίο πολύ μεστά γραμμένο, ως ένα κείμενο εντατικής αυτογνωσίας, μιας αυτοβελτίωσης με κατά Χριστόν ματιά. Θέματα όπως ο εγωισμός, ο έρωτας, η αυτοπραγμάτωση, η κατάθλιψη, προσεγγίζονται με έναν διαφορετικό, πρωτότυπο τρόπο.

Όλο το βιβλίο είναι δομημένο ως διάλογος. Ο διάλογος αυτός είναι γρήγορος και ζωηρός, με δυνατά ερωτήματα που απευθύνει ο Εαυτός- ένα πρόσωπο, που είναι ο συγγραφέας και κατ΄ επέκτασιν ο αναγνώστης μαζί.

Ο διάλογος αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας ως αφορμές πραγματικά περιστατικά της ζωής μας και πραγματικούς ανθρώπους, που μας κινητοποιούν σε υπαρξιακά ερωτήματα.

Μέσα στην πληθώρα βιβλίων αυτοβελτίωσης, το Ελθών εις εαυτόν αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στην περιπέτεια της γνώσης του εαυτού, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά του σύγχρονου ανθρώπου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε μια καλαίσθητη έκδοση με ιδιαίτερα προσεγμένο εξώφυλλο, χρηστικό σχήμα και χαρτί πολύ καλής ποιότητας.

Από το οπισθόφυλλο:

Αληθινός Εαυτός: Θέλω τώρα να σου κάνω και μία δύσκολη ερώτηση:
Πόσων χρόνων είσαι σήμερα;
Εαυτός: Εξήντα πέντε.
Αληθινός Εαυτός: Πόσων χρόνων είσαι σήμερα;
Εαυτός: Όσα εσύ θέλεις να είμαι.
Αληθινός Εαυτός: Πόσων χρόνων είσαι σήμερα;
Εαυτός: Όσα ἡ στιγμή απαιτεί.

Τίτλος: Ελθών εις εαυτόν
Συγγραφέας: Μιχάλης Λεβέντης
Επίμετρο: Δημήτρης Μπαλτάς
ΚΒ: 2787
ISBN: 978-960-618-086-6
Σχήμα: 14×20.5 εκ.
Σελίδες: 216


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Μιχάλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1952 στην Ελευσίνα, όπου µεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται µέχρι σήµερα. Σπούδασε φιλολογία στην Αθήνα (1975) και ψυχολογία στο Παρίσι (1985). Έχει εκδώσει βιβλία ποίησης και πεζογραφίας και έχει υπάρξει επιµελητής εκδόσεων. Εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός στη Μέση Εκπαίδευση για 35 χρόνια: στο Γυµνάσιο και το Λύκειο Αστυπάλαιας (1985-1987) και στο 3ο Γυµνάσιο Ελευσίνας (1987-2020).

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!