Δηλώστε Έξυπνα 2024

Δηλώστε Έξυπνα 2024

Κυκλοφόρησε για ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ χρονιά το περιοδικό που απαντάει με απλό και σαφή τρόπο σε όλα τα ερωτήματα για τη συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης και περιέχει όλες τις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους όσους θέλουν να υποβάλλουν τη δήλωση τους ηλεκτρονικά, μέσω Ίντερνετ. Το έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Δ. Μελάς, συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και φοροτεχνικός.

Με μια ματιά εντοπίζονται όλες οι αλλαγές που έγιναν στη φορολογική δήλωση.
Σε ειδικό κεφάλαιο όλες οι σημαντικότερες αλλαγές της φετινής δήλωσης.

Σε κάθε αλλαγή, αλλά και σε όλα σχεδόν τα θέματα, αναγράφεται η διάταξη νόμου, η υπουργική απόφαση, ή η εγκύκλιος για να μπορεί ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αναλυτικότερα ό,τι τον ενδιαφέρει.

Το τεύχος για το 2024 περιέχει ειδικά αφιερώματα:

  • στα νέα τεκμήρια, που ισχύουν για τους επαγγελματίες
  • στις προ – συμπληρωμένες δηλώσεις
  • στις ενοικιάσεις τύπου AirBnb
  • με ερωτήσεις, απαντήσεις και παραδείγματα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, φοροτέχνες, δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, τραπεζικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, μισθωτούς-συνταξιούχους, άνεργους, αγρότες, κατοίκους εξωτερικού, αλλά και σε καθέναν που θέλει να συμπληρώσει και να υποβάλλει μόνος του τη φορολογική του δήλωση.

Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και αναλύει με σαφή και κατανοητό τρόπο όλες τις πιθανές περιπτώσεις της φορολογικής δήλωσης για κάθε έναν κωδικό.

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Δηλώστε Έξυπνα 2024

Συγγραφέας: Χρήστος Μελάς
Χρονολογία έκδοσης: 2024
ISBN: 9789606180958
Σχήμα: 21×29
Σελίδες: 192
Κωδικός βιβλίου: 42420

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!