«Φάτε νόστιμη ελιά να ‘χετε γερή καρδιά. Και λαδάκι στο φαΐ για σωστή διατροφή.»

Οι εκδόσεις Σταμούλη μάς παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μαρίας Βιγγοπούλου που απευθύνεται στην τρυφερή ηλικία των 4 έως 7 ετών. 
Ελάτε να γνωρίσετε την Μελίτσα (η προσωποποίηση της ελιάς που έχει ταυτιστεί με την Ελλάδα)! Η Μελίτσα θα σας ταξιδέψει από την αρχαία Ελλάδα έως στον ελαιώνα της Γεσθημανής… Θα σας ξεναγήσει στους ελαιώνες και στα ελαιοτριβεία και θα σας μιλήσει για τα προτερήματα του πολύτιμου δένδρου, για το στεφάνι από ελιά των αρχαίων ελλήνων, το περιστέρι με το κλαδί ελιάς του Νώε… και για το λαδάκι που αλείφει ο νονός το βαπτιστήρι του.

Με κείμενο γεμάτο ζωντάνια. Συνδυάζει τον πεζό λόγο με μικρά ποιητικά διαλείμματα. Παροτρύνει τα παιδιά να αγαπήσουν το ελαιόλαδο και τη μεσογειακή διατροφή.

Με βήμα-βήμα κατασκευή για κομπολόι για… τον παππού, και σταυρουδάκι για το παιδί!!!

Η Μαρία Βιγγοπούλου πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο του παιδικού βιβλίου με το πιο νόστιμο αλφαβητάρι, το “Μαγειρεύοντας την αλφαβήτα. Μέσα από ένα βιβλίο γεμάτο γεύσεις και χρώματα εισήγαγε τα παιδιά στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

Περισσότερα: www.stamoulis.gr

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!