Επιχειρηματικότητα σε κρίση

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης το βιβλίο που απευθύνεται στον Έλληνα επιχειρηματία με στόχο να τον βγάλει από τη δύσκολη επιχειρηματική κατάσταση που βιώνει.

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Ρεγκούκος, σύμβουλος οργάνωσης επιχειρήσεων με 25 χρόνια συνεχούς συνεργασίας με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δίνει στους Έλληνες επιχειρηματίες για πρώτη φορά τη δυνατότητα να κατανοήσουν πραγματικά και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Περιγράφει χωρίς περιστροφές τα επαναλαμβανόμενα λάθη που κάνουν και τους προτείνει εύκολες και πρακτικά εφαρμόσιμες αλλαγές στη νοοτροπία και την άσκηση της επιχειρηματικότητας, ώστε να απελευθερωθούν οι δυνάμεις, που τώρα είναι εγκλωβισμένες.

Το βιβλίο, το οποίο λειτουργεί ως διαγνωστικό εργαλείο για τη λειτουργία και πορεία της επιχείρησης, περιέχει περί τις 50 παθογένειες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλιστικής και μεσιτικής αγοράς, που εντοπίζονται τόσο εντός των επιχειρήσεων όσο και σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον (πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες κ.λπ.). Τι έκαναν ή τι δεν έκαναν αυτοί που τελικά εξαφανίστηκαν από την αγορά; Πώς και γιατί μια μικρή επιχείρηση χάνει λεφτά, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τον επιχειρηματία; Πώς είναι δυνατόν μια επιχείρηση να έχει ικανοποιητικό τζίρο κι όμως να είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας; Γιατί μια επιχείρηση που έχει άριστα προϊόντα και υπηρεσίες δεν μπορεί να πουλήσει, ενώ κάποια άλλη που δεν τα έχει, κατακτά την αγορά και μάλιστα με ταχύ ρυθμό; Τι είναι εν τέλει εκείνο που εμποδίζει μια επιχείρηση να αναπτυχθεί και ποιες είναι οι δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει για να είναι οργανωμένη και αποδοτική;

Στο βιβλίο αυτό είναι βέβαιο ότι ο αναγνώστης θα αναγνωρίσει πολλά στοιχεία της πραγματικότητας που ζει και θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται για να βελτιώσει την επιχειρηματική του κατάσταση.

Συγγραφέας: Παναγιώτης Ρεγκούκος
Χρον. Έκδοσης: 2012
Σχήμα: 14x21
ISBN: 9789603518990 Σελίδες: 192 Τιμή: 12,90 €

Κωδ. Βιβλίου: 2436

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!