Το χάρτινο καραβάκι του Λευτέρη

Με ιδιαίτερη χαρά σας συστήνουμε τον Παύλο Πουλογιαννόπουλο και το πρώτο του παιδικό βιβλίο με τίτλο: «Το χάρτινο καραβάκι του Λευτέρη».

Ας ταξιδέψουμε μαζί με τον Λευτέρη σε μια τρυφερή ιστορία, που μιλά για την ομορφιά την κρυμμένη μέσα στην απλότητα…

Το βιβλίο περιέχει δραστηριότητες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά, ενώ συνοδεύεται από ένα audio Cd με τη ζεστή και εκφραστική φωνή του Στέφανου Γανωτή.

Τόσον ο Παύλος Πουλογιαννόπουλος, όσο και ο Στέφανος Γανωτής είναι γονείς και εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει επί χρόνια στην δημόσια εκπαίδευση με πολλή μεράκι και αφοσίωση.

Συνοδεύουν στο κανονάκι ο Στέφανος Δορμπαράκης και στο ούτι ο Κυριάκος Ταπάκης.

Μια ακόμη ποιοτική παραγωγή από τις εκδόσεις ΘΥΡΑ.

 

Aπό το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Έχετε αντικρίσει ποτέ καράβια πανύψηλα, που να αγγίζουν τα σύννεφα;
Έχετε δει ποτέ θάλασσα γεμάτη με τόσα, διαφορετικά πλοία, όσα και τα αστέρια του ουρανού;
Ο μικρός Λευτέρης είχε τη χαρά να τα δει από κοντά και να τα αγαπήσει… όλα!

Όμως εκείνος για τον εαυτό του δεν ζητούσε πολλά!
Δεν ζητούσε τίποτε παραπάνω από ένα μικρό, χάρτινο καράβι…

Θα βρεθεί άραγε κάποιος να του το φτιάξει;

Όταν μεγαλώσεις και νιώσεις κάποτε ότι όλα φαίνονται σύνθετα και πολύπλοκα, να κοιτάζεις προς την ανατολή. Όταν δεις τον ήλιο να ανατέλλει, να θυμηθείς ότι ο Θεός σού επέτρεψε να ζήσεις άλλη μια μέρα. Να τη ζήσεις όσο πιο απλά γίνεται.
Τόσο απλά και ωραία, σαν να ταξιδεύεις με το χάρτινό σου καραβάκι…

Για παραγγελίες επισκευθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Σταμούλη.

 

To πρώτο βιβλίο του Παύλου Πουλογιαννόπουλου είναι μία εξαιρετική πρόταση για απασχόληση των παιδιών. Περιέχει μια πολύ όμορφη ιστορία διανθισμένη με χαρούμενη και εύστοχη εικονογράφηση από την Αγγελική Δελεχά, ενώ στο δεύτερο μέρος προτείνονται πολύ έξυπνες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων φυσικά και η βήμα-βήμα κατασκευή ενός χάρτινου καραβιού από τα παιδιά. Την έκδοση συνοδεύει ένα ηχτικό СD με αφηγητή τον Στέφανο Γανωτή.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Συγγραφέας

Γεννήθηκα το 1978 στην Καρυά Βοιωτίας, όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Σπούδασα στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζω μόνιμα πλέον στην Αθήνα με τη γυναίκα μου και τα δυο μας παιδιά. Εργάζομαι πολλά χρόνια ως καθηγητής σε σχολείο. Η συνεχής αλληλεπίδραση με τα παιδιά μου και με τους μαθητές μου αποτελεί πηγή έμπνευσης. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν φορές, που η συγγραφή ενός παραμυθιού φαντάζει ως ο μόνος τρόπος για να διεισδύσω στον κόσμο των παιδιών, να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζήσω λίγο από την παιδική τους ανεμελιά.

 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΛΕΧΑ
Εικονογράφος

Η Αγγελική Δελεχά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Η αγάπη της για την τέχνη γεννήθηκε παρατηρώντας από μικρό κοριτσάκι με θαυμασμό τη μητέρα της να ζωγραφίζει τους πίνακές της. Σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Βακαλό. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα έχοντας μέχρι τώρα εικονογραφήσει πάνω από 80 βιβλία για παιδιά και πολλά από αυτά έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα στυλ και μεικτές τεχνικές ανάλογα με το ύφος της κάθε ιστορίας χρησιμοποιώντας είτε τον υπολογιστή είτε τα πινέλα της. Έχει συμμετάσχει σε βιβλιοπαρουσιάσεις για παιδιά και έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις κόμικ.

 

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!