Από την Κομοτηνή η νικήτρια του διαγωνισμού των εκδόσεων ΘΥΡΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού παιδικού βιβλίου για την καθαριότητα που είχαν προκηρύξει οι εκδόσεις ΘΥΡΑ.

Νικήτρια είναι η Ζωή Σαντελούδη.
Το μικρό χαριτωμένο κείμενό της παίρνει το δρόμο της έκδοσης με εικονογράφο την Αγγελική Δελεχά.

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Ζωή Σαντελούδη μέσα από τα δικά της λόγια:

«Μεγάλωσα και ζω στην Κομοτηνή. Σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχω εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή καθώς και στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως νηπιαγωγός και ως ειδική παιδαγωγός.

Όταν είδα την ανάρτηση στο Instagram των εκδόσεων Θύρα για τον διαγωνισμό συγγραφής βιβλίου με θέμα την καθαριότητα αποφάσισα να γράψω κι εγώ το δικό μου παραμύθι κι να το στείλω. Η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν μου ανακοινώθηκε ότι κέρδισα στον διαγωνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις εκδόσεις Θύρα για την ευκαιρία που μου έδωσαν και να τους συγχαρώ γι τις όμορφες κινήσεις τους».

Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και σύντομα θα δημοσιεύσουν τα κείμενα που ήρθαν στις πρώτες 10 θέσεις (εκτός από αυτό που βραβεύθηκε).

Επίσης θα προκηρυχθεί σύντομα νέος διαγωνισμός με διαφορετικό θέμα.

 

 

 

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!