55 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία

Στο βιβλίο «55 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία», µέσα από πολύτιµα παραδείγµατα µάρκετινγκ από τον πραγµατικό κόσµο των ξενοδοχείων που έγραψαν ιστορία στο τουριστικό γίγνεσθαι παγκοσµίως αλλά και µέσα από την εµπειρία του χθες, ανακαλύπτουµε την εξέλιξη, τις ανάγκες και τις πρακτικές του αύριο, που µας οδηγούν ακόµα ψηλότερα, στον υπέροχο κόσµο του µάρκετινγκ.

Πρόκειται για ένα πρακτικό εργαλείο που απευθύνεται σε όλους όσοι σκέφτονται να εισέλθουν ή βρίσκονται ήδη στο χώρο του τουρισµού και του µάρκετινγκ, οι οποίοι επιθυµούν να εµπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Λαµπρινή Κελεσίδου, Διευθύντρια ξενοδοχείου, εκπαιδεύτρια τουρισµού, στιχουργός Με τον έξυπνο τρόπο της αναφοράς των «55 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία» και µε το Marketing tips, όλα τα θέµατα και οι αρχές του marketing αναλύονται από τον συγγραφέα µε εύπεπτο, κατανοητό και άµεσα εφαρµόσιµο τρόπο, δίνοντας στον αναγνώστη να κατανοήσει ακριβώς σε ποια περίπτωση θα χρησιµοποιήσει ποιο εργαλείο του marketing.

Ουσιαστικά, το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό που κάθε στέλεχος ή επιχειρηµατίας του τουρισµού οφείλει να γνωρίζει για να φθάσει στην επιτυχία. Όση εµπειρία και να διαθέτει κάποιος από το χώρο του marketing και του τουρισµού είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψει κάτι καινούργιο µέσα σε αυτό το βιβλίο!
Βίκυ Καραντζαβέλου, Tourism Promotion Expert – MBA Journalist Editor in Chief TravelDailyNews International Media Network

Εάν διαβάζετε αυτές τις γραµµές, η συµβουλή µου θα ήταν να πάρετε µαζί σας το βιβλίο στο ταµείο. Τα βιβλία του κ. Πρωτοπαπαδάκη είναι πολύτιµα εργαλεία στα χέρια κάθε παράγοντα του Τουρισµού. Ο άµεσος, κατανοητός και γεµάτος παραδείγµατα τρόπος γραφής του, τα καθιστούν ιδανικά αναγνώσµατα, απευθυνόµενα από τον αρχάριο αναγνώστη έως τον έµπειρο επαγγελµατία. Δύνανται ακόµα να χρησιµοποιηθούν και για την έγκυρη και ολοκληρωµένη εκπαίδευση του προσωπικού σας. Οι γνώσεις που προσφέρουν είναι µια εξαιρετική πυξίδα στην καθηµερινότητα της εύρυθµης λειτουργίας µιας καλοκουρδισµένης οµάδας που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών.
Νένα Παλαιοπάνου Διευθύντρια Ξενοδοχείου.

Γίνε Συνδρομητής!

Ζήτησε να λαμβάνεις τα newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τις καλύτερες προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες και τους διαγωνισμούς μας!